Αποκλεισμένος στο Ντουμπάι ο Σάρας Γιασικεβίτσιους

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σάρας Γιασικεβίτσιους μαζί με τρεις ακόμη ανθρώπους της ομάδας, βρίσκονται αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι, λόγω των Ιρανικών επιθέσεων.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ακύρωση όλων των πτήσεων μετά από μετά τις επιθέσεις και τους πυραύλους που εκτόξευσε το Ιράν το Σάββατο, με αποτέλεσμα αμέτρητοι άνθρωποι να βρίσκονται αποκλεισμένοι.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αποτελεί έναν από αυτούς, ενώ όπως αναφέρει και η Φενέρμπαχτσε σε επίσημη ανακοίνωση, μαζί του βρίσκεται ο παίκτης Αρμάντο Μπέικοτ, ένας φυσικοθεραπευτής και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο σοκ: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι από Ιρανικό χτύπημα – Πότε παίζει εκεί ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρ στο X για την κατάσταση του Σάρας:

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως οι παίκτες της Παρτιζάν, Ντίλαν Οσετκόφσκι, Σέικ Μίλτον και Ντουέιν Ουάσινγκτον, βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, ενώ το Sport5 είχε αναφέρει προηγουμένως ότι οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λόνι Γουόκερ, Γκάμπριελ Λούντμπεργκ και Τζίμι Κλαρκ, είχαν επίσης αποκλειστεί στο Ντουμπάι.

Αντιθέτως, σήμερα θα βγουν εκτός Ισραήλ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, η ομάδα θα ταξιδέψει στο Ελάτ και από εκεί θα πάει στην Ιορδανία. Από εκεί είτε θα πάνε στο Βελιγράδι ή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, στη Σόφια, ανάλογα το πού θα διεξαχθεί το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από