Ο Ζαν Μοντέρο θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνεθ για το ματς της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό (24/03, 21:30) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια σε μία αγωνιστική που για τις υπόλοιπες ομάδες είναι «διπλή» και για τον ίδιο υπάρχει μόνο ένα ματς, καθώς αυτό με την Παρί για την 34η αγωνιστική της Euroleague το έχει δώσει.
Σύμφωνα ισπανικά μέσα ενημέρωσης η Βαλένθια μετράει μια επιστροφή , καθώς ο Μοντέρο επιστρέφει στη δράση στο ματς με τους ερυθρόλευκους, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο χέρι.
Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Κάμερον Τέιλορ. Η Βαλένθια ανέφερε επίσημα πριν από το ματς με τη Γρανάδα ότι ο Αμερικανός είναι εκτός με μυϊκό τραυματισμό στο δεξί πόδι, χωρίς να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα επιστροφής.
Στα προβλήματα προστέθηκε και ο Λόπεθ-Αροστέγκι, που υποφέρει από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.