EUROLEAGUE
Οι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Γνωστή έγινε η 12άδα του Ολυμπιακού για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Euroleague με την Αρμάνι στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες θέλουν νίκη για να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Έτσι, εκτός από το αποψινό παιχνίδι έμειναν οι Μόντε Μόρις, Φρανκ Νιλικίνα, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ταϊρίκ Τζόουνς. Θυμίζουμε πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο μιας και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.
H 12άδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Κόρι Τζόσεφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Τάισον Γουορντ, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντόντα Χολ, Μουστάφα Φαλ
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από