Ο Ντόντα Χολ μίλησε στο «10» για τη δεύτερη σερί πρωτιά του Ολυμπιακού στη Euroleague, τη συγκινητική κίνηση με τον Μιλουτίνοφ, τα play offs και για το αν έχει προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Euroleague, μετά τη νίκη του με 85-76 επί της Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική κι έτσι τερμάτισε στην κορυφή με ρεκόρ 26-12. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Ντόντα Χολ.
Ο Αμερικανός σέντερ μέτρησε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, όντας ένας από τους καλύτερους για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ωστόσο, ακόμη περισσότερο από τα στατιστικά του και την επίδοσή του, ξεχώρισε μία συγκινητική του κίνηση για τον συμπαίκτη του, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Χολ, μιλώντας στο «10», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ζήτησε αλλαγή από τον Μπαρτζώκα για να μπει ο Σέρβος ψηλός και να μπορέσει να μαζέψει τα ριμπάουντ που χρειαζόταν για να βγει πρώτος στη φετινή regular season της Euroleague. Κάτι που εν τέλει κατάφερε. «Απολαμβάνω πραγματικά να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου. Απολαμβάνω που έχω συμπαίκτη τον Μιλουτίνοφ. Είμαστε δύο διαφορετικοί σέντερ, αλλά ο ένας βγάζει τον καλύτερο εαυτό του άλλου και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε όλο και πιο πολύ μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά.
Από εκεί και πέρα τόνισε για τη δεύτερη σερί πρωτιά στην κανονική διάρκεια πως: «Είναι ένα πολύ καλό επίτευγμα αυτό, αλλά προχωράμε τώρα δυνατά στα play offs για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν πολύ δύσκολη και μακρά η σεζόν, πρέπει να μπούμε τώρα δυνατά στο κρισιμότερο κομμάτι της», είπε. Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Έχουμε αδιανόητο ρόστερ και θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι στα play offs. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά είμαστε εδώ και έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει».
Όσον αφορά για το αν έχει προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο στα play offs, ο Χολ απάντησε ξεκάθαρα και με απόλυτη σαφήνεια: «Όχι, καμία προτίμηση. Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, γιατί είμαστε οι πρώτοι. Θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του.