«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ – Οι λεπτομέρειες του deal» (pic)

Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ για την επόμενη σεζόν. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες του deal.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague όπου θα προκύψει ο αντίπαλός του στα πλέι οφ, όμως φαίνεται πως χτίζει και την επόμενη… μέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα, μετά από μια εξαιρετική ατομική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με την αποθεραπεία του Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει των playoffs της Euroleague

Όπως τονίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ, η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να είναι συμβόλαιο δύο ετών, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο, εφόσον φυσικά όλοι μείνουν ικανοποιημένοι.

Η ανάρτηση για τη συμφωνία που έκαναν Ολυμπιακός και Μίλερ-ΜακΙντάιρ:

Η εν λόγω ανάρτηση έρχεται σε συνέχεια τόσο παλαιότερων αναρτήσεων του Ματέο Αντρεάνι, όσο και σε πληροφοριών που έχει φέρει στο «φως» το «Backdoor Podcast», σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει ο Ολυμπιακός για τον Αμερικανό γκαρντ.

Θυμίζουμε πως ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ έμεινε εκτός πλέι οφ με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον 31χρονο γκαρντ να μετρά φέτος σε 39 αναμετρήσεις στην κανονική περίοδο και το πλέι ιν, 12.6 πόντους, 7.4 ασίστ, 4.5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, μένοντας στο παρκέ για περίπου 31 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από