«Πρόταση της Παρτίζαν στον Οντιάσε» (pic)

Η Παρτίζαν έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας σεζόν, με τον Τάι Οντιάσε να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της για τη θέση των σέντερ.

Η φετινή σεζόν πήγε πολύ άσχημα για την Παρτίζαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έτσι οι Σέρβοι έχουν ξεκινήσει ήδη να χτίζουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά το όνομα του Κάιλ Άλμαν, έρχεται ακόμα ένα να προστεθεί στο ρεπορτάζ της ομάδας, και αυτή τη φορά είναι από τη Euroleague.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Τομέρ Γκιβάτι μέσω της «israelhayom», η Παρτίζαν φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Τάι Οντιάσε που από φέτος ανήκει στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Θέλοντας μάλιστα να τον κάνει βασικό κομμάτι του ροτέισον της, προσφέροντάς του και αρκετά καλές απολαβές.

Ο Αμερικανονιγηριανός ψηλός είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, όμως ο δεύτερος χρόνος δεν είναι εγγυημένος, αφού υπάρχει οψιόν για το καλοκαίρι. Γεγονός που οι Σέρβοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν και να τον πείσουν να αποχωρήσει.

Η Χάποελ δεν πρόκειται να μείνει με… σταυρωμένα τα χέρια, αφού ο Οντιάσε έχει κερδίσει επάξια στα τελευταία ματς τον ρόλο του δεύτερου σέντερ πίσω από τον Νταν Οτούρου. Έτσι του έχουν κάνει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, με τον 30χρονο πρώην ψηλό του Λαυρίου να έχει… γεμάτο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από