Λεσόρ: «Πρέπει να δείξω γιατί με εμπιστεύεται ο προπονητής και να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Ματίας Λεσόρ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για το Game 1 των playoffs (21:45).

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στην επίσημη εφαρμογή του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης των Πράσινων με τη Βαλένθια για το πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague.

Ο σέντερ του Τριφυλλιού υπογράμμισε ότι θέλει να ανεβάσει το επίπεδό του, τώρα που έχει αποβάλλει το άγχος της επιστροφής και θέλει να δείξει για ποιο λόγο τον εμπιστεύεται ο Εργκίν Αταμάν και ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια για εμάς ο Σλούκας, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεσόρ

Για το αν το μειονέκτημα έδρας δίνει κίνητρο στην ομάδα: «Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο. Ξέρουμε τι διακυβεύεται, ξέρουμε τι είδους παιχνίδι θα παίξουμε και πόσο σημαντικό είναι. Οπότε, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, έτοιμοι να παίξουμε με σωστή νοοτροπία και αυτό είναι όλο.»

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο που βοηθά την ομάδα τώρα στα κρίσιμα: «Όλοι ξέρουμε πως να ανεβάζουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Όλοι ξέρουμε πώς να κάνουμε περισσότερα από όσα έχουμε κάνει ως τώρα. Οι ηγέτες, οι ρολίστες, οι παίκτες από τον πάγκο, όσοι έχουν προσφέρει, όλοι θα πρέπει να είναι στην καλύτερη ημέρα τους και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Προφανώς και κάθε ματς είναι διαφορετικό, θα κριθεί στο ποια ομάδα θα φτάσει στις τρεις νίκες και ουσιαστικά αυτό είναι όλο».

Για το ποιο είναι το κομμάτι στο οποίο θεωρεί ότι συνεισφέρει περισσότερο: «Όπως είπα και πριν όλοι πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας και βάζω πρώτο εμένα σε αυτό. Είναι καλό που επέστρεψα και είμαι στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να δείξω γιατί ο κόσμος με περίμενει γιατί με εμπιστεύεται ο προπονητής, το σταφ και γιατί με περίμεναν όλοι τόσο καιρό. Ο μόνος τρόπος να το κάνω, είναι μέσα στο γήπεδο. Τώρα που έχει φύγει το συναισθηματικό κομμάτι, που ήταν «εντάξει ο Ματίας επέστρεψε» και όλοι είναι χαρούμενοι που τον βλέπουν να παίζει. Τώρα πρέπει να ανεβάσω το επίπεδό μου και να δείξω γιατί έχω αυτή τη θέση, γιατί ήμουν δυο φορές μέλος της καλύτερης 5άδας και γιατί αυτή η ομάδα με περίμενε τόσο καιρό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από