Αταμάν στο ημίχρονο: «Με τον Σορτς παίζαμε με 4 παίκτες στην επίθεση»

Καυστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν για την εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς, αναφέροντας ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 4 παίκτες στην επίθεση στο πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός, αν και ήταν καλός αμυντικά κόντρα στη Βαλένθια στο πρώτο μέρος, επιθετικά δεν μπόρεσε να αποδώσει το ίδιο σκοράροντας μόλις 23 πόντους σε 20 λεπτά.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος, κάτι που φρόντισε να δείξει και στη συνέντευξη στο ημίχρονο στη Euroleague TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έπαιζε με τέσσερις παίκτες στην επίθεση όταν ο Τι Τζέι Σορτς ήταν στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Τελικά δεν πήγε στη «Roig Arena» ο Γιαννακόπουλος

«Θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τον Τολιόπουλο. Με τον Τι Τζέι Σορτς να παίζει, είναι σαν να κάνουμε επίθεση με 4 παίκτες εναντίον 5», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος τεχνικός δεν ξεκίνησε με τον Σορτς στην τρίτη περίοδο (κάτι που είχε κάνει στην αρχή του αγώνα) βάζοντας στη θέση του τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από