Ο Οφέρ Γιανάι έβγαλε στη σέντρα τον Εργκίν Αταμάν...
Ο Οφέρ Γιανάι τοποθετήθηκε σε σκληρή γλώσσα για τον Εργκίν Αταμάν, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού που κατηγόρησε τον Τι Τζέι Σορτς ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τέσσερις και όχι πέντε παίκτες στην επίθεση, στο πρώτο μέρος.
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ αναδημοσίευσε το βίντεο με τα όσα είπε ο τεχνικός του Τριφυλλιού και έγραψε: «Ασεβές και εξοργιστικό. Παρεμπιπτόντως, κόουτς Αταμάν απ’ αυτά που ακούω, οι παίκτες σου αισθάνονται ότι δεν έχουν προπονητή…».
Disrespectful and outrageous.. btw coach Ataman from what i heard your players felt they don’t have a coach .. https://t.co/rLmvdxOXx5
— Ofer (@OferYannay) May 13, 2026
Η ανάρτησή του έγινε γρήγορα viral, ενώ αρκετοί του απάντησαν ότι δεν θα έπρεπε να σχολιάζει τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που και η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από το Final Four.