«Οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός θυμίζουν τις… υπερβολικές επενδύσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του τίτλου»

Ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον σχεδιασμό που κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν έκανε Τούρκος δημοσιογράφος - Η σύγκριση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη Euroleague και τα… γρανάζια του σχεδιασμού, ενόψει της νέας σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει…

Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπουράκ Αλατζά, σχολίασε τις κινήσεις που αναφέρονται σε δημοσιεύματα πως κάνουν οι Πειραιώτες, συγκρίνοντάς τες με αυτές του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2024.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μπαρτζώκας επέλεξε τον Μίλερ-Μακιντάιρ

«Ο Ολυμπιακός θυμίζει τις επενδύσεις του Παναθηναϊκού»

«Ζαν Μοντέρο, Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και, ως ενδιαφέρον, ακούγεται και το όνομα του Μπράξτον Κι», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μπορεί να θυμίζει τις υπερβολικές επενδύσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του τίτλου».

Ωστόσο, μεταξύ άλλων ο Τούρκος δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δείχνει να θέλει να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό του, προχωρώντας με πολύ καλή διαχείριση και συγκεκριμένη λογική.

«Αλλά μετά την κατάκτηση του τίτλου, γίνονται πιο πολυτελείς με πολύ καλή λογική δόμησης του ρόστερ. Το μπασκετικό μυαλό του Ολυμπιακού δουλεύει πραγματικά καλά», ήταν η κατακλείδα στο σχόλιό του.

Υπενθυμίζεται πως, αμέσως μετά το Final Four και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, υπήρξε η φημολογία πως οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την αποκάλυψη της σεζόν, Ζαν Μοντέρο, ο οποίος ήταν καταλυτικός για τη σεζόν της Βαλένθια η οποία έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της Αθήνας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σε όλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε πως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον ΜακΙκντάιρ ο οποίος έχει κάνει δυο τρομερές χρονιές με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός από την επόμενη χρονιά, ενδέχεται να έχει μια εντελώς διαφορετική περιφέρεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από