Φενέρμπαχτσε -Γκραν Κανάρια 97-72

O Ελληνας γκαρντ είχε μια μεστή εμφάνιση, δείχνοντας οτι φέτος θα έχει ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε απέναντι στην άσημη και πρωτάρα Γκραν Κανάρια η Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί μια γεμάτη εμφάνιση η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς… σάρωσε στην Κωνσταντινούπολη τους Ισπανούς με σκορ 97-72.

O Ελληνας γκαρντ είχε μια μεστή εμφάνιση, δείχνοντας οτι φέτος θα έχει ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Συγκεκριμένα σε περίπου 22 λεπτά, είχε 8π., 5 ριμπάουντ και  ασίστ όντας καταλυτικός στην χημεία της ομάδας του.

Για τους Τούρκους ο Κάλινιτς με 16 πόντους και ο Βέσελι με 19 και 11 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι. Από πλευράς φιλοξενούμενων πρώτος σκόρερ ήταν ο Εβανς με 13π.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φάνηκε ότι ομάδα του Σαλβαδόρ Μαλντοναντο έδειξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει στους ρυθμούς των γηπεδούχων, καθώς το σκορ διαμορφώθηκε στο 22-10. Η ομάδα του ήταν πολύ άστοχη απέναντι στην καλή άμυνα των Τούρκων. Με 6/31 τρίπ0ντα και 18/39 δίποντα δεν μπορείς να έχεις τύχη απέναντι στη Φενέρ.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Ζοτς, μοίραζε 23 ασίστ, έναντι μόλις 12 των αντιπάλων τους. Ετσι η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς (65-51, 89-65 στο 35′), για να εκτοξευθεί ακόμη και στο +27 (97-70) λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από