Τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην παρουσίαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε Μέσο στη Σερβία, βάζοντας στη μέση τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και σήμερα (22/6) παρουσίασε τον έμπειρος προπονητή στο «Telekom Center Athens», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον καλωσορίζει ξανά στην ομάδα όπου πέρασε 13 χρόνια.
Φυσικά, η επιστροφή του «Ζοτς» δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ξένα ΜΜΕ, με την «Telegraf» να στέκεται στις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ σχετικά με τον Σέρβο και κατά πόσο η επιθυμία του όλα αυτά τα χρόνια ήταν να τον κάνει ξανά προπονητή του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Κουτλουάι για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού
«Στο μυαλό μου, αυτή η ιδέα δεν σταμάτησε ποτέ. Πάντα ήξερα ότι ο Ζέλικο πρέπει και οφείλει να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του, με τους Σέρβους να βάζουν στη μέση και τον Εργκίν Αταμάν.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι πρόκειται για μια δήλωση που σίγουρα δεν θα άρεσε καθόλου στον Τούρκο τεχνικό που πέρασε τρία χρόνια στην Ελλάδα κατακτώντας μία Euroleague, ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, αφού φάνηκε πως για εκείνον ήταν πάντα η δεύτερη επιλογή, με πρώτη τον Ομπράντοβιτς που για διάφορους λόγους απλά δεν είχε τελεσφορήσει η επιστροφή του.