Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για ενδεχόμενη ανταλλαγή του Ντόντα Χολ με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ορτσούν Ονάτ Ντεμιρόζ βάζει στο τραπέζι ένα τραβηγμένο σενάριο ανταλλαγής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα κάνει λόγο για ανταλλαγή του Ντόντα Χολ με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Αναντολού Εφές εξετάζει τρόπους να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ, την ώρα που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του.
Διαβάστε επίσης: Επίσημο το «μπαμ» – Στον ΠΑΟΚ ο Οσμάν
Αναλυτικά όσα υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος περί ανταλλαγής Χολ – Παπαγιάννη
«Η Αναντολού Εφές εξετάζει τρόπους για να βγει από το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Ολυμπιακός έχει επίσης ενδιαφέρον για τον Παπαγιάννη λόγω του εγχώριου rotation. Αν πραγματοποιηθεί ανταλλαγή με τον Ντόντα Χολ, θα είναι ένα εξαιρετικό σενάριο για την Εφές», σημείωσε ο Ορτσούν Ονάτ Ντεμιρόζ.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως πρόθεση της Αναντολού Εφές και του Πάμπλο Λάσο είναι να δημιουργηθεί μια frontline που θα έχει τους Μπρούνο Φερνάντο, Κάι Τζόουνς και Ντόντα Χολ, τρεις παίκτες που βασίζονται στο pick and roll και την αθλητικότητα κάτι το οποίο θέλουν.
Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς ο Χολ με την έλευση του Ταϊρίκ Τζόουνς στον Ολυμπιακό ανέβασε την απόδοσή του κατακόρυφα και έγινε ένας από τους παράγοντες στο τελείωμα της σεζόν που οδήγησε στην κατάκτηση της Euroleague, αλλά και του πρωταθλήματος.
Anadolu Efes, Georgios Papagiannis’in kontratından çıkmanın yollarına bakıyor. Olympiacos’un da Papa’ya yerli rotasyon dolayısıyla bir ilgisi var. Donta Hall ile bir takas gerçekleşirse Efes adına müthiş bir senaryo olur.
Bruno Fernando, Kai Jones, Donta Hall ve durumuna göre…
— Orçun Onat Demiröz (@OrcunDemiroz) July 15, 2026
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Παπαγιάννης προέρχεται από μία σεζόν στην οποία έχει υποστεί ρήξη χιαστού και δεν αγωνίστηκε καθόλου την περυσινή σεζόν από τον Οκτώβρη του 2025 και έπειτα, όταν και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία.