Ρεάλ Μαδρίτης: H απονομή του πρώτου EuroLeague Super Cup στη «βασίλισσα» – Το MVP στον Ταβάρες (vid+pics)

Η απονομή του πρώτου τροπαίου του Euroleague Super Cup στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού. Στον Έντι Ταβάρες το βραβείο του MVP.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άντεξε στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού στον τελικό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι και με σκορ 93-89 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου Euroleague Super Cup της ιστορίας.

Στην απονομή που ακολούθησε λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα στους «παλιούς» Σέρχιο Γιουλ και Έντι Ταβάρες. Όσο για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, κατέληξε στα χέρια του θηριώδους σέντερ από το «Πράσινο Ακρωτήρι» έχοντας κόντρα στον Ολυμπιακό 6 πόντους (3/3 σουτ), 7 ριμπάουντ και 7 στο ranking. σε 19:49 λεπτά συμμετοχής.

Στον ημιτελικό βεβαίως με τη Ντουμπάι BC οι αριθμοί του Ταβάρες ήταν ακόμη καλύτεροι καθώς είχε 20 πόντους, 7/10 σουτ, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 22 στην αξιολόγηση.

Βεβαίως λίγη ώρα νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε παραλάβει την τιμητική πλακέτα του φιναλίστ, δια χειρός του αρχηγού του Κώστα Παπανικολάου.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή του πρώτου Euroleague Super Cup στη Ρεάλ 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από