Η πρώτη 12άδα του Ομπράντοβιτς, μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

Οι 12 εκλεκτοί του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague κόντρα στην Παρί.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά την επιστροφή του.

Έτσι, έγινε γνωστή η 12άδα που επέλεξε για τον αγώνα των Πράσινων με την Παρί, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Euroleague. Στις επιλογές του Ζοτς συμπεριλαμβάνεται και ο Ρογκαβόπουλος, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Με Μιλουτίνοφ κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Να σημειωθεί ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Μουστάφα Φαλ.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Βαρβαρίτης και Κουζέλογλου, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της Euroleague.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Καλαϊτζάκης, Φρανσίσκο, Μωραΐτης, Μπάντιο, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Λεσόρ, Γιαμπουσέλε, Μπόνγκα, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από