Το «πηγαδάκι» του Γουίλιαμς-Γκος με τους παλιούς του συμπαίκτες (vid)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τα είπε με τους παλιούς του συμπαίκτες λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (29/9) στις 20:00 τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, σε μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είχε την ευκαιρία να συναντήσει μερικούς παλιούς του συμπαίκτες. Μπορεί ο Αμερικάνος γκαρντ να μην έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με τους παλιούς του συμπαίκτες.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τον Γκονσάλες ο Πινέδα: «Μιλήσαμε για την Ελλάδα, μπορεί να λάμψει εκεί – Του εύχομαι να κάνει θραύση στον Ολυμπιακό» (vid)

«Πάντα ευχάριστο να σε βλέπουμε. Μερικοί δεσμοί δεν ξεθωριάζουν ποτέ», έγραψε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στο βίντεο που ανέβασε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από