Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media με αφορμή όσα συνέβησαν στην Μπολόνια μετά το buzzer beater του Καρ.
Βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βίρτους στην Μπολόνια για την Euroleague και πιο συγκεκριμένα από το buzzer beater του Καρ, που χάρισε τη νίκη στην ιταλική ομάδα, ανέβασε στα social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε τους πανηγυρισμούς των παικτών της Βίρτους Μπολόνια, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού να αντιδράσει. Υπήρξε μια μικρή στιγμή έντασης με σπρωξίματα και… γαλλικά, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα και αμφότεροι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.
Ο Γιαννακόπουλος σχολίασε το περιστατικό μέσω Instagram, συνοδεύοντας το βίντεο μάλιστα με την παρακάτω φράση: «Δέκα μήνες και 2 εκατομμύρια πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο».
Δείτε την ανάρτησή του: