Τι είπε ο Ελάιτζα Μπράιαντ για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το περασμένο καλοκαίρι
Ο Ελάιτζα Μπράιαντ έχει πραγματοποιήσει ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα στη σεζόν, αφού έχει αναδειχθεί back-to-back MVP των αγωνιστικών της Euroleague.
Ωστόσο, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, ο ταλαντούχος γκαρντ πέρασε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στη βουβωνική χώρα το περασμένο καλοκαίρι.
Mάλιστα, μέσα από μία προσωπική εξομολόγηση ο Μπράιαντ εξέφρασε ότι πέρασε ώρες αγωνίας, από τη στιγμή που δεν ήταν βέβαιος για το αν θα επιστρέψει στα αγωνιστικά του στάνταρ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράιαντ
«Αυτό το καλοκαίρι μπήκα στο χειρουργείο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναδείχθηκα MVP. Δύο φορές στη σειρά. Δεν το λέω για να καυχηθώ. Το λέω επειδή, πριν από λίγους μήνες, δεν είχα ιδέα πώς θα εξελισσόταν αυτή η σεζόν.
Το καλοκαίρι υποτίθεται πως είναι η περίοδος που βάζεις τις βάσεις. Εγώ, όμως, μετρούσα μέρες. Αποκατάσταση. Πάγος. Μικρές νίκες που μου φαίνονταν ασήμαντες. Θα είμαι ειλικρινής. Ανησυχούσα. Πολύ. Θα ξαναέβρισκα την εκρηκτικότητά μου; Θα ήμουν ο ίδιος παίκτης; Η γυναίκα μου άκουσε τις περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις. Συνήθως αργά το βράδυ. Ο Θεός να την έχει καλά.
Το δικό μου σχέδιο ήταν να προπονηθώ σκληρά και να μπω στη σεζόν με φόρα. Το δικό Του σχέδιο ήταν χειρουργείο, υπομονή και να πάψω να προσπαθώ να ορίσω πότε θα γίνουν όλα. Πιο αργά. Και καλύτερα.
Η ανησυχία δεν πρόσθεσε ούτε μία επανάληψη στις ασκήσεις αποκατάστασής μου. Η εμπιστοσύνη το έκανε. “Να εμπιστεύεσαι τον Κύριο με όλη σου την καρδιά και να μη στηρίζεσαι στη δική σου κατανόηση”.
Αν αυτή την περίοδο περνάς μια δυσκολία που σε πηγαίνει πίσω, συνέχισε να δουλεύεις και άφησε τον χρόνο στα χέρια Του. Το σχέδιό Του είναι πάντα καλύτερο από το δικό μας. Τι ήταν αυτό που τότε σου φάνηκε πισωγύρισμα και τελικά αποδείχθηκε ευλογία; Πίστη + Συνέπεια».