Γκραντ: «Υπάρχει μικρή αντιπαλότητα με τη Φενέρμπαχτσε»

Όσα ανέφερε ο Τζέριαν Γκραντ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο Telekom Center Athens για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Μία μέρα πριν το παιχνίδι, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στη media day, εστιάζοντας στις πολλές αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι υπάρχει μια μικρή αντιπαλότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκραντ:

Για το αν είναι η πιο δύσκολη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα: «Ναι. Είναι ομάδα που πάει στο F4 τα τελευταία χρόνια, τους αντιμετωπίσαμε στο F4 μερικές φορές. Ξέρουμε πόσο μεγάλο ματς είναι».

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αγγουράς!

Για το τι πρέπει να προσέξουν: «Ξέρουμε πως παίζουμε με αλλαγές στην άμυνα, πρέπει να επιτεθούμε στην αλλαγή. Να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τα όσα έγιναν με τον Μπόλντγουιν πέρσι: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναμετρηθεί στο F4, είχαμε μάχες εδώ και στην Πόλη. Ξέρουμε τι ματς θα είναι, είναι σαν μία μικρή αντιπαλότητα. Είναι πολύ καλή ομάδα, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από