Μπαρτζώκας: «Χωρίς άμυνα είναι δύσκολο να πας μακριά και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά στο γεγονός πως μοίρασε 23 ασίστ, παίρνοντας 21 επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Αναντολού Έφες στη «Sunel Arena» για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το ματς αναφέροντας πως προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του ότι χωρίς άμυνες δεν θα πάνε μπροστά σε αυτή τη λίγκα, ενώ στάθηκε στις 23 ασίστ και τα 21 επιθετικά ριμπάουντ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την πρώτη νίκη και το τι διαφορετικό είχε από τις προηγούμενες: «Βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο μέρος. Είχαμε 23 ασίστ και 21 επιθετικά ριμπάουντ, αυτά αποδεικνύουν τι έγινε στο παρκέ. Μερικές φορές αναγκαστήκαμε να πάρουμε σουτ, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Η Έφες είναι καλή ομάδα και έπρεπε να ήμασταν καλοί στην άμυνα για να νικήσουμε».

Για την άμυνα: «Αν κάποιος παρακολουθεί παιχνίδια της Euroleague, θα δει ότι υπάρχει ταλέντο σε όλες τις ομάδες. Χωρίς άμυνα σε αυτή τη λίγκα είναι δύσκολο να πας μακριά και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από