Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την απόκτηση του Τζον Κόντσαρ, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να προχωρήσει με το υπάρχον ρόστερ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, περιμένοντας αν θα προκύψει κάποια ευκαιρία είτε από το ΝΒΑ (καθώς πλησιάζουν τα κοψίματα στα ρόστερ), είτε από την Ευρώπη (όπως πχ του Ταϊρίκ Τζόουνς πέρσι).
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ματέο Αντρεάνι είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Τζον Κόντσαρ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την οικειοθελής αποχώρησή του από το training camp των Νιου Γιορκ Νικς για προσωπικούς λόγους.
Ο Ιταλός ρεπόρτερ είχε τονίσει ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος διαθέτει επταετή εμπειρία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, παίζοντας για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ και των Μέμφις Γκρίζλις.
Me comentan que el Olympiacos lidera la carrera por Jonh Konchar, por delante del Real Madrid, y un nuevo club interesado, el Maccabi Tel Aviv, como ha comentado hace poco @matty_vanpersie https://t.co/1Tttw5r5I7
— Nacho Valles Asensio (@Nachoo_Valles) October 14, 2026
Τώρα, έρχεται άλλο ένα δημοσίευμα να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Ο Νάτσο Βαγές Ασένσιο, σε ανάρτησή του στο Χ, επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτή την στιγμή το φαβορί για να κάνει δικό του τον Κόντσαρ, έχοντας το προβάδισμα έναντι τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον επικαλείται τον Ματέο Αντρεάνι, ο οποίος υποστηρίζει πως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει στο… κόλπο για τον 30χρονο παίκτη.