Αποκάλυψη από το «BasketNews»: Ποιες ομάδες της Euroleague θα βρεθούν στη συνάντηση για το NBA Europe

Αυτές είναι οι ομάδες της Euroleague που θα δώσουν το «παρών» στη συνάντηση για το NBA Europe

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το NBA Europe, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η διοργάνωση θα ξεκινήσει στα τέλη του 2027 και ήδη πραγματοποιούνται συναντήσεις προκειμένου να διευθετηθούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε το «BasketNews», την ερχόμενη Τρίτη (27/10) θα πραγματοποιηθεί meeting ανάμεσα σε εκπροσώπους κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης, καθώς και εκπροσώπους ομάδων της Euroleague, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η 12άδα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ – Τι έγινε με Μοντέρο

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μίλαν, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου, θα συναντηθούν την Τρίτη στο Λονδίνο με εκπροσώπους του NBA Europe.

Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων οργανισμών θα βρίσκονται στο Λονδίνο για την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας (Ballon d’Or), η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως.

Οι επικείμενες συζητήσεις πραγματοποιούνται σε μια περίοδο κατά την οποία το NBA επιδιώκει να οριστικοποιήσει τις 12 συμμετέχουσες ομάδες, οι οποίες θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της νέας λίγκας, μαζί με τέσσερις ακόμη ομάδες που θα μπορούσαν να ενταχθούν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη EuroLeague.

Και οι τρεις ομάδες συμμετείχαν στη συνάντηση της EuroLeague στο Κόμο της Ιταλίας, όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του NBA Europe και απορρίφθηκε η εξαγορά της Euroleague από το NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από