«Συναγερμός» με Σατοράνσκι: Σοκαριστικός τραυματισμός του Τσέχου γκαρντ στον αγώνα με την Ντουμπάι (vid)

Πάγωσαν άπαντες με τον τραυματισμό του Σατοράνσκι στο κεφάλι

Μια ιδιαίτερα άσχημη πτώση είχε ο Τόμας Σατοράνσκι στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και την Ντουμπάι

Η άτυχη στιγμή σημειώθηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου, όταν ο Τσέχος γκαρντ έτρεξε για να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ, έπειτα από άστοχο σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σατοράνσκι πήδηξε για να πιάσει την μπάλα, ωστόσο έχασε την ισορροπία του και έπεσε με δύναμη στο παρκέ, χτυπώντας άσχημα στο κεφάλι.

Ο Σατοράνσκι δεν κατάφερε να σηκωθεί από το παρκέ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Μέχρι τη στιγμή της άσχημης πτώσης, ο Τσέχος γκαρντ είχε αγωνιστεί για 14 λεπτά, έχοντας απολογισμό 3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από