Δύσκολη δοκιμασία στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ (21:15) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τη βαθμολογική του πορεία.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:15.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην ισπανική πρωτεύουσα έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό επτά νικών και δύο ηττών (7-2), γεγονός που τους διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ βρίσκεται μία νίκη πίσω, με ρεκόρ 6-3, και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Για το 4/4 και την… 8άδα ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Ρεν

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρογκαβόπουλο και τον Μαντζούκα. Για τους Μαδριλένους, το πρόβλημα με τον Καμπάσο προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Μάλεντον και Γιάντουνεν, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από