Η Euroleague ανοίγει πειθαρχική διαδικασία για τις καταγγελίες Γιαννακόπουλου

Μετά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ και την επίθεση στους διαιτητές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να ψάξει εις βάθος την υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 93-80 στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όμως το περισσότερο… ζουμί δεν είχε η αναμέτρηση αλλά όσα έγιναν στην ανάπαυλα αυτής.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές του παιχνιδιού ανέφεραν ότι δέχθηκαν υβριστική επίθεση, ενώ προχώρησαν και σε καταγγελία περί στοιχηματισμού, με την διοργανώτρια αρχή να προχωράει την υπόθεση στο επόμενο στάδιο.

Η Ευρωλίγκα έχει στείλει ήδη στον δικαστή την υπόθεση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανοίξει πειθαρχική διαδικασία.

Κάτι που θα συμβεί από την Δευτέρα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η διοργανώτρια αρχή θα σταθεί σε όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα και όχι απαραίτητα στις πρόσθετες διορθώσεις που έκαναν οι Πράσινοι μετά την δημοσιοποίησή του.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως και η στάση του Ολυμπιακού μετά τα όσα έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ και τις αναφορές του προέδρου του Παναθηναϊκού περί… χρηματισμού των δύο εκ των τριών διαιτητών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από