Εφές Αναντολού – Μπασκόνια 96-85

Η Εφές Αναντολού επικράτησε εντός έδρας με 96-85 της Μπασκόνια και… στρογκυλοκάθησε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Οι παίκτες του Αταμάν, ήταν σε πολύ καλή βραδιά και διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ένα μικρό ή μεγαλύτερο προβάδισμα, έχοντας επιθετικό πλουραλισμό και βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε αμυντικό τρικ που εφάρμοσε ο Περάσοβιτς.

Αρκετά εύστοχες οι δύο ομάδες, επιδόθηκαν σε ένα επιθετικό εκατέρωθεν παιχνίδι που δικαιολογεί το μεγάλο σκορ. Οι Τούρκοι είχα 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και καλύτερους μεταξύ ίσων τους Μίσιτς (16π/6 ασίστ) και Μότουμ (16π), ενβώ και ο Μπομπουά πόνεσε την… πρώην του με 15 πόντους και 6 ασίστ, καλύπτοντας των ωσεί παρόντα Λάρκιν.

Από την άλλη οι παίκτες της Μπασκόνια προσπάθησαν με τους Πουαριέ (6π/9 ριμπ) και Βόιτμαν (15π/7 ριμπ), αλλά δεν έφταναν για να πλαισιώσουν τον καταπληκτικό Τζάνινγκ με 20 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Με τη νίκη αυτή η Εφές Αναντολού εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπασκόνια δεν κλείνει καλά το 1/3 της σεζόν στη διοργάνωση καθώς τη βρίσκει 12η με μόλις 3 νίκες σε 10 ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από