Πρίντεζης: «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο καλύτερος παίκτης στο παρκέ, αλλά ότι η ομάδα του πρέπει να είναι έτοιμη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης γνωρίζει καλά τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και για μία ακόμα φορά θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τους Πράσινους για την Ευρωλίγκα. Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων κρίθηκε να μιλήσει για το ματς της 16ης αγωνιστικής και υποστήριξε αρχικά πως: «είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό. Προερχόμαστε από ένα άσχημο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά τετράδας», και πρόσθεσε αναφορικά με τις δύο ήττες που ήρθαν νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό ότι: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια εντελώς. Κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε δουλέψει παραπάνω και αυτό φαίνεται».

Αναφορικά τώρα με το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς στην Τουρκία απέναντι στην Νταρουσάφακα, δήλωσε: «Πρέπει να βελτιώσουμε τους περισσότερους τομείς. Ήμασταν άστοχοι, δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν ελέγχαμε το ριμπάουντ στο ματς με την Νταρουσάφακα. Πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό, που όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτής της κατάστασης».

Ερωτώμενος σχετικά με το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν σημαντική συνεισφορά σε αυτά τα ματς είπε: «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή ξένος. Όλοι πρέπει να παίζουμε. Ακόμα και δεν βρεθείς στην καλή σου ημέρα, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για να καλύψει το κενό».

Τέλος για το γεμάτο ΣΕΦ είπε: «Τους ευχαριστούμε πολύ για το sold out κι ελπίζω αύριο να έxουμε ένα όμορφο βράδυ και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ και ο κόσμος»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από