Πυρετό ο Μιλουτίνοφ, χάνει την Μπασκόνια!

Ο Σέρβος σέντερ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με την ισπανική ομάδα για την Ευρωλίγκα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

O σέντερ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Η απουσία του Μιλουτίνοφ δημιουργεί πολύ μεγάλο πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει εκ των έστω το κενό του.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στον Ζακ ΛεΝτέι και τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλύψει τη θέση του σέντερ και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, καλείται να πάρει την 11η νίκη του στη φετινή διοργάνωση, χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του στη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος πραγματοποιεί φανταστική χρονιά, έχοντας κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ ανά 24:43 συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από