Σφαιρόπουλος: «Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση»

Ο Ελλήνας τεχνικός μετά τη μεγάλη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και έπαιξαν εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ με μια φανταστική εμφάνιση «άλωσε» την Μόσχα, επικρατώντας της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ με 93-76, για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε ότι οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση είχαν καθαρό μυαλό. Αυτή ήταν η 7η νίκη της Μακάμπι στη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Ελληνα τεχνικού να δίνει μεγάλη μάχη για την είσοδό της στην 8άδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πάντα παλεύουμε για τη νίκη. Ακόμη κι αν βρισκόμαστε 20 πόντους πίσω, προσπαθούμε να νικήσουμε. Απόψε είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης με εξαίρεση τα πρώτα δυόμιση λεπτά του αγώνα που δώσαμε εύκολους πόντους στην ΤΣΣΚΑ. Πήραμε τάιμ και αλλάξαμε το ρυθμό. Μετά παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση με μυαλό. Το ποσοστό μας στα δίποντα δείχνει πόσο καλή δουλειά κάναμε στην επίθεση. Διατηρήσαμε τη συγκέντρωσή μας μέχρι το τέλος και κάθε λεπτό που περνούσε πιστεύαμε περισσότερο στη νίκη. Νικήσαμε δίκαια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από