Αποθέωση για Ποκουσέφσκι: Ο πρώτος πόντος του στην Ευρωλίγκα (vid)

Ο 17χρονος μπήκε στο παρκέ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με την Μπάγερν Μονάχου και πέτυχε τον πρώτο του πόντο στη διοργάνωση, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα είχε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, λόγω των τραυματισμών και των πολλών απουσιών, συμπεριέλαβε τον 17χρονο άσο στην 11άδα των Πειραιωτών και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό τον έριξε στο παρκέ. Ο έμπειρος τεχνικός βλέποντας την ομάδα του να έχει καθαρίσει το παιχνίδι, πέρασε στον αγώνα τον Ποκουσέφσκι και του έδωσε την ευκαιρία να καταγράψει τα πρώτα του λεπτά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο νεαρός όχι μόνο πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά πέτυχε και τον πρώτο του πόντο! Ο Αλεξέι κέρδισε φάουλ, πήγε στη γραμμή των βολών και έβαλε τη μία από τις δύο, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Ο κόσμος αποθέωσε τον μικρό, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο Ποκουσέφσκι μάλιστα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλιγκα!

Δείτε τον πρώτο του πόντου στην Ευρωλίγκα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από