Μαγικός Καλάθης: Έκανε triple double κόντρα στην Μπουντούτσνοστ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, έγραψε Ιστορία στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ, κάνοντας triple double, 6 λεπτά πριν τη λήξη του ματς, κι έγινε ο δεύτερος παίκτης στη διοργάνωση, μετά τον Νίκολα Βούισιτς που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο.

Ο Νικ Καλάθης έκανε… μαγικά το βράδυ της Πέμπτης (04/04). Ο ηγέτης των Πράσινων προσπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά στη λίστα των κορυφαίων πασέρ, κι έγραψε το πρώτο του triple-double όντας μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που το καταφέρνει.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, ο διεθνής άσος μάζεψε το 10ο ριμπάουντ του και σύσσωμο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε και φώναξε για ώρα ρυθμικά το όνομά του!

Ο πολύπειρος άσος προσπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά κι έγινε ο έβδομος πασέρ στην Ιστορία της διοργάνωση και το έκανε μάλιστα έξι λεπτά πριν από το φινάλε, όταν η στατιστική του έγραψε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ…

Ο τελευταίος Έλληνας (σε ελληνική ομάδα) με triple-double ήταν ο Άγγελος Κορωνιός σε ματς της 11ης Απριλίου του 1992, όταν πέτυχε 31 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε 10 ριμπάουντ σε αγώνα του Περιστερίου με τον Πανιώνιο (62-81).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από