Δεν «σταυρώνει» διπλό με Πουκλ ο Παναθηναϊκός

Ο ορισμός του Σάσα Πουκλ στο Game 2 του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη κάνει αρκετά δυσοίωνα τα πράγματα για το «τριφύλλι», καθώς με τον Σλοβένο οι «πράσινοι» έχουν χάσει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, με τους Μερένχες να επικρατούν με 75-72, κάνοντας το πρώτο βήμα προς το Final Four της Βιτώρια.

Πλέον οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στο Game 2 της σειράς με τους Μαδριλένους, όμως λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση οι οιωνοί δεν είναι υπέρ τους.

Και αυτό γιατί ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σάσα Πουκλ, για τον οποίο το «τριφύλλι» έχει εκφράσει έντονα παράπονα στο παρελθόν.

Αυτή μάλιστα θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Σλοβένος θα διευθύνει αγώνα των «πρασίνων» στη φετινή Euroleague, ενώ στη μοναδική αναμέτρηση που σφύριξε τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ηττήθηκε με 78-62 από την Αναντολού Εφές.

Συνολικά, ο Πουκλ έχει διαιτητεύσει 17 αγώνες του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν κερδίσει μόλις τρεις φορές, ενώ έχουν χάσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με ρεκόρ 0/9.

Όσον αφορά τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, το «τριφύλλι»μετράει επίσης αρνητικό ποσοστό με 2/12 νίκες κόντρα σε Μπασκόνια και Νταρουσάφακα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από