Καλάθης: Από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Ο Παναθηναϊκός είδε τον μεγάλο ηγέτη του Νικ Καλάθη να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εμφανίσεις σε ολόκληρη την καριέρα του, έχοντας μόλις 1 βαθμό στο σχετικό σύστημα αξιολόγησης.

Απόψε (19/4) στη Μαδρίτη Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ανάγκη από τον καλό Νικ Καλάθη, ωστόσο ο 30χρονος γκαρντ βρέθηκε σε μια από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του!

Αρκεί να σημειώσουμε ότι σε 26 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 1 πόντο με 0/11 εντός παιδιάς και συγκεκριμένα 0/9 διποντα και 0/2 τρίποντα!

Επιπλέον ο Νικ είχε 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, αλλά και 3 λάθη, συγκεντρώνοντας μόλις 1 μονάδα στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή η παρουσία ήταν ανάλογη με την εμφάνιση στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του πρώτου αγώνα, όταν ο Καλάθης είχε γράψει 0/6 δίποντα και 1/5 τρίποντα, δηλαδή 2/11 σουτ. Στο σύνολο δηλαδή, σε επτά από τις οκτώ περιόδους των δύο πρώτων αγώνων της σειράς ο ομογενής πλέι μέικερ μέτρησε μόλις 1/22 σουτ, σε μια «εφιαλτική» παρουσία στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Ετσι με τον ηγέτη του ουσιαστικά «απόντα» ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε «λογικά» με το βαρύ 78-63 από την Ρεάλ που έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από