Ψάχνει το δύο στα δύο ο Ιτούδης

Ο Ελληνας προπονητής θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο του στη ρωσική ομάδα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το θρίλερ με την Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Ιτούδης πηγαίνει σε τελικό Ευρωλίγκας όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της μοσχοβίτικης ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τεχνικός είναι προπονητής στο ρώσικο σύλλογο από τη σεζόν 2014-15 και έχει βρεθεί πέντε φορές σε Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από αυτές τις πέντε φορές, τις τρεις αποκλείστηκε στα ημιτελικά, ενώ μια φορά πέρασε στον μεγάλο τελικό και σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε στον τελικό το 2016 και εκεί επικράτησε της Φενερμπαχτσέ.

Οι παίκτες του Ελληνα τεχνικού είχαν κερδίσει με 101-96 την τουρκική ομάδα και είχαν ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν μπροστά τους. Το ίδιο… έργο θέλει να δει και αυτή τη φορά ο Ιτούδης, με την ΤΣΣΚΑ να αντιμετωπίζει και πάλι τούρκικη ομάδα. Μόνο που την Κυριακή δεν θα είναι απέναντι στους Μοσχοβίτες η Φενέρ, αλλά η Εφές του Εργκίν Αταμάν…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από