Αταμάν: «Δεν έχω χάσει σε ευρωπαϊκό τελικό»

Έτοιμος να κατακτήσει ακόμα μια ευρωπαϊκή κούπα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ενόψει του τελικού της Euroleague.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού τελικού της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Εργκίν Αταμάν.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στο απόλυτο που «τρέχει» σε ευρωπαϊκούς τελικούς, ενώ έκανε σαφές πως θέλει να διευρύνει το σερί του και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλιε Μίσιτς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον παράγοντα πίεση.

«Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν! Έχω κερδίσει το EuroCup, το Saporta και το EuroChallenge.

Με όλο τον σεβασμό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν με ενδιαφέρει απλώς να παίξω στον αυριανό τελικό, θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο».

«Υπάρχει πίεση και είναι δεδομένο. Η περσινή χρονιά ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό, φέτος όμως κάναμε όλες τις στρατηγικές κινήσεις για να επιστρέψουμε. Φυσικά υπάρχει πίεση, κάθε παιχνίδι μας είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Όσον αφορά τον Βασίλιε Μίτσιτς δήλωσε: «Ο Μίτσιτς κάνει σπουδαία σεζόν. Όταν αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα, είχε ίδιο ρόλο με τη Ζάλγκιρις.

Όταν ήλθε ο Σέιν είχε κάποια προβλήματα και ο Μίτσιτς άρχισε να δουλεύει σκληρά, ταιριάζει στα συστήματά μας, κάθε μέρα βελτιώνεται, παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να παίξει ως 1 και 2, είμαι χαρούμενος για αυτόν, κάνει εξαιρετική χρονιά και μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από