«Η Φενέρμπαχτσε θα είναι και του χρόνου στο Final 4»

Ο Αλί Κοτς, πρόεδρος της Φενέρ τόνισε πως η ομάδα του θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Final 4 της EuroLeague, αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την Φενέρμπαχτσε και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι πάρα πολλά και έχουν να κάνουν με παίκτες, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, δήλωσε πως η Φενέρ θα βρίσκεται και του χρόνου στο Final 4 της EuroLeague ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι φέτος πλήρωσε την ατυχία των πολλών τραυματισμών.

«Θεωρώ ότι η Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά, όπως γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια, και θα παλέψει για το τρόπαιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Φενέρ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Φέτος, φτάσαμε στο Final 4 της EuroLeague για 5η συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Ομπράντοβιτς, τους παίκτες, τους φιλάθλους μας και όλους στην ομάδα. Η φιλοδοξία μας ήταν να φέρουμε την κούπα ξανά στην Τουρκία, ωστόσο ήμασταν άτυχοι και είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς, που επηρέασαν την ομάδα και δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από