«Μεταξύ Ολυμπιακού και Χίμκι ο Ρούμπιτ» (pic)

Σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον παουερ φόργουορντ της Μπάμπεργκ, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η ομάδα από την Μοσχα.

Σε γοργούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός σχετικά με την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο ανακοίνωσαν την τρίτη τους προσθήκη για την φετινή χρονιά, όμως δεν πρόκειται να μείνουν εκεί.

Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος από το 2017 αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ένα παίκτης που καλύπτει τα θέλω του Μπλατ, είναι δυνατός κοντά στο καλάθι και ειδικός στο pick n pop εκτελώντας εξαιρετικά από μέση απόσταση.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του πάντως είναι και η Χίμκι, με τους Ρώσους να έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ρούμπιτ. Ο πρώην συμπαίκτης του Νίκου Ζήση στην ομάδα της Βαμβέργης θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι αυτός που θα το εξασφάλιζε.

Όπως γράφει λοιπόν ο Ντονάτας Ουρμπόνας: «Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ αναμένεται να αποφασίσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χίμκι, μου έχουν επιβεβαιώσει μερικές πηγές μου. Ακούω ότι θα πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό».

https://twitter.com/Urbodo/status/1147776747154264065

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από