Ετοιμάζει «βόμβα» με Γέρεμπκο η Χίμκι (pic)

Η Χίμκι έχει ήδη χτίσει ένα πολύ καλό ρόστερ, ωστόσο αυτό δεν της φτάνει, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Γιόνας Γέρεμπκο από το ΝΒΑ.

Σε μια μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται κοντά η Χίμκι, καθώς σύμφωνα με τον έγκυρο Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Ρώσοι είναι είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γιόνας Γέρεμπκο.

Ο Σουηδός φόργουορντ βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2010 όντας ένας αξιόπιστος ρολίστας που βοηθά κυρίως με το μακρινό του σουτ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε 73 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε περίπου 16,7 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά στην καριέρα του ο Γέρεμπκο έχει παίξει ακόμη σε Ντιτρόιτ Πίστονς, Μπόστον Σέλτικς και Γιούτα Τζαζ έχοντας μέσους όρους καριέρας 6,2 πόντους και 4 ριμπάουντ με 36.3% στα τρίποντα στα 17,8 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις θα έχει ενισχύσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και ειδικά σε συνδυασμό με την απόκτηση του άλλου πρώην ΝΒΑερ, Τιμοφέι Μοζγκοφ, αλλά και του Νταϊρίς Μπερτάνς, δείχνοντας έτσι πόσο καλή ομάδα έχει φτιάξει ο Λιθουανός κόουτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από