Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Ντε Μάρκους Νέλσον (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και πρωταθλητή Γαλλίας με τη Βιλερμπάν, Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον είναι και επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την επισημοποίηση της συμφωνίας τους.

Ο 34χρονος γκαρντ αγωνιζόταν από το 2016 στη Βιλερμπάν, ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο «θρύλος» της Εθνικής Γαλλίας και των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ. Ο Αμερικανός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-2015, όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η γερμανική ομάδα έσπευσε να αποκτήσει τον Νέλσον από τη στιγμή που ένας άλλος γνώριμος των ελληνικών παρκέ, ο πρώην παίκτης του Κολοσσού, Τι Τζέι Μπρέι, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα.

Ο 34χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αναδείχτηκε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Βιλερμπάν, παίρνοντας και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Νέλσον δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση την οποία δεν χρειάστηκε να σκεφτώ δεύτερη φορά για να δεχτώ. Η Μπάγερν είναι ένας συναρπαστικός και μεγάλος οργανισμός με τον οποίο θα επιστρέψω στη Euroleague».

Η ανάρτηση της Μπάγερν Μονάχου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από