Ομπράντοβιτς: «Πιθανή η προσθήκη ενός ψηλού»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το πρόβλημα της Φενέρ στις θέσεις των ψηλών και τόνισε ότι είναι σε επαφές με τη διοίκηση για την απόκτηση παίκτη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της Φενέρμπαχτσε σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι η τούρκικη ομάδα θέλει να αποκτήσει έναν ψηλό που να καλύπτει τις θέσεις 4 και 5.

Ο προπονητής της Φενέρ ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ήδη σε επαφές με τη διοίκηση κι εξετάζουν το ενδεχόμενο προσθήκης, ωστόσο δεν βιάζονται ακόμα. Παράλληλα ο «Ζοτς» μίλησε και για τον Βέσελι, αλλά και τους τραυματίες που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εξετάζουμε το θέμα που υπάρχει στις θέσεις ‘4’ και ‘5’ και μιλάμε με την διοίκηση για την πιθανότητα να κάνουμε προσθήκη παίκτη».

Για τους τραυματίες της ομάδας του: «Ο Βέσελι δούλεψε όλο το καλοκαίρι, συνεχίζει την θεραπεία του και θέλουμε να είναι 100% έτοιμος. Σύντομα θα είναι μαζί μας, όπως και ο Λοβέρν τις επόμενες μέρες. Άρχισε προετοιμασία μαζί μας, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προληπτικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από