Τόμιτς: «Δεν ασχολούμαι με φήμες, είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως δεν έχει χρόνο να ασχολείται με τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και υπήρξαν φήμες για τον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο ο Σέρβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Βελιγραδίου τόνισε πως δεν ασχολείται με τις φήμες που υπάρχουν και παραμένει τεχνικός του Ερυθρού.

Παράλληλα προσκάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο ματς στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Ούτε θέλω, ούτε έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τέτοιες φήμες. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και είμαι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο επόμενο ματς της EuroLeague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε σε δύο ημέρες. Γι’ αυτό και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να προσκαλέσω τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από