Μίτροβιτς: «Έχουμε έξι τραυματίες απέναντι σε ομάδα υποψήφια για playoffs»

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, προπονητής της Βιλερμπάν, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45), όπου έδειξε προβληματισμένος για τα ζητήματα τραυματισμών, αποθεώνοντας παράλληλα την ελληνική ομάδα.

Η Βιλερμπάν υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45) στο «Αστρομπάλ» για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, μία εβδομάδα μετά την νίκη των Γάλλων επί του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μίλησε στο σάιτ της Euroleague για το ματς με τους «πράσινους», όντας προβληματισμένος από την κατάσταση των τραυματιών, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό «ομάδα play-off».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι περάσαμε την τέλεια εβδομάδα, γιατί δυο μέρες πριν τον αγώνα έχουμε έξι τραυματίες.

Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σίγουρα υποψήφιος για τα play- offs, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Ως συνήθως, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε το 100% μας σε ένα «ματς χωρίς πίεση» για εμάς. Ακόμα και μετά την πρώτη νίκη μας, η ομιλία μου ήταν η ίδια: Ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τις διαφορές μας, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από