Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 70-56

Με μεγάλο της «όπλο» την πολύ καλή της άμυνα η Ζαλγκίρις επικράτησε εύκολα 70-56 της Βιλερμπάν και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Η Ζαλγκίρις με τρομερή άμυνα ανάγκασε τη Βιλερμπάν να σουτάρει με πολύ κακά ποσοστά και έτσι επικράτησε εύκολα με 70-56.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και με καλές επιθέσεις και άμυνες προηγήθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου με 20-14. Ωστόσο στη δεύτερη περίοδο η άμυνα της Ζαλγκίρις βελτιώθηκε πάρα πολύ και επέτρεψε στη Βιλερμπάν να σκοράρει μόνο 8 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποιο σημείο της δεύτερης περιόδου οι Γάλλοι έκανα 5,5 λεπτά να σκοράρουν. Έτσι η Ζαλγκίρις πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 33-28.

Στην τρίτη περίοδο οι Λιθουανοί συνέχισαν την καλή τους άμυνα και μόνο προς το τέλος της η Βιλερμπάν βρήκε κάποιες λύσεις, αλλά η διαφορά αυξανόταν και ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα (55-45). Στην τελευταία περίοδο οι Λιθουανοί δε χαλάρωσαν, δέχτηκαν μόνο 11 πόντου και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 70-56.

Στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Ζενίτ (30/10) και ταξιδεύει στην Πόλη για αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (01/11). Η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Μπασκόνια (30/10) και μεταβαίνει στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα(01/11).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από