Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (66-82)

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε εύκολα της Άλμπα με 66-82, ωστόσο έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Ο σοβαρός, κατά τα φαινόμενα, τραυματισμός επισκίασε την εύκολη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ επί της Άλμπα στο Βερολίνο με 82-66.

Στο πρώτο ημίχρονο η Άλμπα κατάφερνε να βρίσκει τις λύσεις και να κρατιέται κοντά στο σκορ. Όσες προσπάθειες και αν έκανε η ρωσική ομάδα για να ξεφύγει στο σκορ, η Άλμπα κατάφερνε να διατηρείται μέσα στο παιχνίδι (34-39). Ωστόσο 4 λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο ο Γουίλ Κλάιμπερν αποχώρησε υποβασταζόμενος, αφού στην προσπάθεια για λέι – απ το πόδι του κόλλησε στο παρκέ.

Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή που έκανε τη μεγάλη διαφορά για την ΤΣΣΚΑ, αφού με την πολύ καλή της άμυνα υποχρέωσε τους Γερμανούς να σκοράρουν μόλις 8 πόντους πετυχαίνοντας 22 (42-61). Στην τελευταία περίοδο τα πάντα είχαν κριθεί και οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην επίθεση.

Με την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αύριο, ο Κλάιμπερν θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Την επόμενη βδομάδα η Άλμπα υποδέχεται τη Μιλάνο (30/10) και θα φιλοξενηθεί από τη Ρεάλ (01/11). Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (30/10) και θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη για να παίξουν με τη Ζενίτ (01/11).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από