Τσαρτσαρής: «Δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη πασέρ σαν τον Καλάθη» (pic)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αποθέωσε τον Νικ Καλάθη μέσω των social media, λέγοντας πως η Ευρώπη δεν έχει δει ξανά πασέρ με τις δυνατότητες του 30χρονου γκαρντ.

Ο Νικ Καλάθης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στη νίκη των «πράσινων» επί της Αναντολού Εφές με σκορ 86-70 σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ασίστ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο δεινός πασέρ είναι, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποθέωσε τον αρχηγό του «τριφυλλιού» τονίζοντας πως η Ευρώπη δεν έχει ξαναδεί τέτοιον πασέρ. Επισημαίνοντας μάλιστα πως έχει υπάρξει συμπαίκτης με τεράστια ονόματα όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτης Διαμαντίδης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συνεπώς έχει μεγαλύτερο βάρος η δήλωση του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Τσαρτσαρής για τον Νικ Καλάθη:

«Βλέπω σε επανάληψη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Έφες και συνειδητοποιώ ότι η Ευρώπη δεν έχει ξαναδεί πασέρ σαν τον Καλάθη. Και το λέω διότι έχω υπάρξει συμπαίχτης των τριών που συμπληρώνουν την τετράδα (Τέο, Μήτσος, Σάρας)».

https://twitter.com/KTsartsaris/status/1190209806587564032

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από