Λάρκιν : «Κλειδί για τη νίκη μας ήταν η άμυνα»

Με την άμυνα ασχολήθηκε ο ένας από τους δύο κορυφαίους επιθετικούς της Εφές, ο Σέιν Λάρκιν, δείχνοντας ότι όλα ξεκινούν από τη νοοτροπία.

Δουλειά του είναι να… πυροβολεί, δίχως να διστάζει. Δεν το κάνει απλά καλά, το κάνει πολύ καλύτερα από πολλούς, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να μιλά για το πίσω μέρος του γηπέδου, εκεί όπου χτίζονται οι νίκες, εκεί απ’ όπου ξεκινούν όλα. Ο Σέιν Λάρκιν προφανώς και δεν στάθηκε στην ατομική του απόδοση, ούτε και στο επιθετικό παιχνίδι της Αναντολού Εφές.

«Παίξαμε καλύτερη άμυνα από τους αντιπάλους μας. Κλειδί για τη νίκη μας ήταν η άμυνα. Έχουμε όλα τα κομμάτια πλέον και πάλι μαζί, αλλά δεν σκεφτόμαστε μακριά. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι και πέρυσι. Είμαστε ομάδα με μεγάλο ταλέντο».

Το ότι τόσο αυτός, όσο κι ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, κάνουν λόγο για… τελικό (έστω συμμετοχή στο φάιναλ φορ), δείχνει και τους στόχους, αλλά κυρίως ότι στην τουρκική ομάδα δεν φοβούνται να ρισκάρουν. Άλλωστε, η ομάδα χτίστηκε με στόχο να παραμείνει στο υψηλότερο σκαλί της Ευρωλίγκας, γι’ αυτό κι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, από τη στιγμή που πατάνε στο παρκέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από