Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για την Ζαλγκίρις (vids)

Προπονήθηκαν κανονικά οι Ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενόψει των Λιθουανών.

Χωρίς να έχει κάποια απουσία ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είχε… 13 ετομοπόλεμους παίκτες στο ΣΕΦ την Πέμπτη, αφού κανονικά προπονείται και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους Ερυθρόλευκους.

Βέβαια η λογική λέει ότι θα είναι εκτός 12άδας την Παρασκευή, αφού θεωρείται ξένο σώμα στον Πειραιά, με τους Αντώνης Κόνιαρη και Σάσα Βεζένκοφ να είναι αυτοί που θα γεμίσουν την αποστολή των Πειραιωτών.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μπορέσει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες που έχει τόσο πολύ ανάγκη. Και για βαθμολογικούς λόγους καθώς βρίσκεται στο 2-5 και κινδυνεύει πια σοβαρά να μείνει εκτός στόχων απο νωρίς στην σεζόν αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Μια νίκη απέναντι στον… κακό δαίμονα του Ολυμπιακού, την Ζαλγκίρις, θα φέρει χαμόγελα και θα ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα σε ένα διάστημα που προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση για να μείνει μέσα στον στόχο που δεν είναι άλλος απο την είσοδο στην 8αδα της διοργάνωσης.

Τόσο ο Κεμζούρα όσο και ο Παπανικολάου που μίλησαν για το ματς με την Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει το ματς ώστε ο Ολυμπιακός να βάλει στοπ στις ήττες και να μπορέσει να νικήσει στην έδρα του, παίρνοντας «ανάσα» για την συνέχεια.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από