Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός για την ένατη αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Ζαλγίκρις με 86-85 και μπήκε στην οκτάδα αντίθετα με τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο με 85-82 κι έμεινε στην 13η θέση. Στην κορυφή Εφές και Αρμάνι.

Μία νίκη και μία ήττα περιλάμβανε το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής για τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 86-85 της Ζαλγκίρις στην Λιθουανία κι επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας μάλιστα στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μόναχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έχασαν τελικά με 85-82 από την Μπάγερν κι έπεσαν στην 13η θέση. Πλέον οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Γερμανία για το ματς με την Μπάγερν την Παρασκευή (22/11) ενώ οι Πειραιώτες στο Βερολίνο όπου θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα την Πέμπτη (21/11).

Στην κορυφή παρέμειναν οι Εφές και Αρμάνι που επικράτησαν των Βιλερμπάν και Μακάμπι αντίστοιχα ενώ στα υπόλοιπα ματς σαρωτική ήταν η Ρεάλ κόντρα στην Χίμκι ενώ νικηφόρα συνέχισαν Άλμπα και Βαλένθια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ζαλγκίρις-Παναθηναικός 85-86

Άλμπα Β.-Ερυθρός Αστέρας 93-80

Μπάγερν Μ.-Ολυμπιακός 85-82

Βιλερμπάν-Αναντολού Εφές 84-90

Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τ.Α. 92-88

Ρεάλ Μ.-Χίμκι 104-76

Βαλένθια-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 94-90

20/11

Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε

Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από