Ανατολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου 104-75

Σε ρυθμούς Σέιν Λάρκιν… χορεύει όλη η Κωνσταντινούπολη. Μια ομάδα μόνος του ο Αμερικανός, εξέθεσε την άμυνα της Μπάγερν

Θυμόσαστε τη διαφήμιση με το αρκουδάκι και γνωστή μάρκα μπαταριών; Εκεί που σταματούσαν όλα τα άλλα, εκείνο συνέχιζε; Ε, αν γυρνούσαν το… ριμέικ της διαφήμισης μπορούσαν να βάλουν πρωταγωνιστή τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έκανε όργια κι οδήγησε εκ του ασφαλούς την Αναντολού Εφές σε άνετη επικράτηση επί της Μπάγερν Μονάχου με 104-75.

Οι αριθμοί τρελάθηκαν! Και πώς να μην τρελαθούν, όταν ο Λάρκιν έμοιαζε να έχει… σύνδεση wi-fi με το αντίπαλο καλάθι; Ο Αμερικανός πέτυχε 49 από τους 104 πόντους της ομάδας του! Ναι, καλά διαβάσατε. Και το έκανε με την απόλυτη οικονομία, μοιράζοντας και 5 ασίστ. Όλα αυτά χωρίς να παίξει πάρα πολύ (31 λεπτά συμμετοχής). Τι άλλο να κάνει; Αν έψηνε και καφέ θα ήταν πολυμηχάνημα.

Είναι τέτοιο το βάθος που έχει η Εφές, που νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Μπάγερν, παρότι ο εξαιρετικός στα προηγούμενα ματς Μίτσιτς είχε μια από τις χειρότερες φετινές του βραδιές, μένοντας άποντος, με μόλις 4 σουτ, κανένα από τα οποία δεν βρήκε στόχο. Πλάις, Σανλί και Άντερσον συνέδραμαν τον MVP Λάρκιν.

Οι Γερμανοί πήραν σκορ από τον Λούτσιτς, το πάλεψε κι ο Μπαρτέλ, όμως ήταν αδύνατον να περιορίσουν τον Λάρκιν κι υποτάχθηκαν στη μοίρα τους.

Τα δεκάλεπτα: 30-22, 57-40, 76-58, 104-75.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από