Ολυμπιακός: Καπνός ναι, αλλά όχι φωτιά για Κέιν

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην αγορά για γκαρντ μετά την φυγή του Πάντερ, χωρίς να υπάρχει κάποια συζήτηση αυτήν την στιγμή με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι.

Θέμα από το πουθενά βγήκε στην επιφάνεια, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι… που να αξίζει περαιτέρω συζήτησης. Υπάρχει καπνός, αλλά όχι και… φωτιά στην περίπτωση του Ντι Άντρε Κέιν και τον Ολυμπιακό. Ας τα πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή. Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/12) υπήρξε δημοσίευμα από το www.sport5.co.il το οποίο τόνιζε ότι η πλευρά των Ερυθρόλευκων είναι σε επικοινωνία με τον Αμερικανό και μάλιστα οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο.

Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ σε κανένα σημείο.
Ο Αμερικανός είναι ανενεργός από το καλοκαίρι, την ώρα που και ο Ολυμπιακός και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί δηλώνει άγνοια επί του θέματος. Το «10» συνομίλησε με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχου συζητήσεις μεταξύ των Ερυθρόλευκων με τον Ντιάντρε Κέιν, με την ομάδα του Πειραιά να είναι στην αγορά, όμως να μην έχει προχωρήσει με κάποια συμφωνία.

Ο Κέιν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών δεν συνεχίστηκε αυτό το καλοκαίρι. Δεν είναι ακριβώς ο παίκτης που ψάχνουν στον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι πλέι μέικερ που μπορεί να προσφέρει οργάνωση. Έχει την σωματοδομή και την αθλητικότητα, χωρίς να καλύπτει όσα ζητάει αυτήν την στιγμή ο Κεμζούρα στα σχήματα που έχει κατά νου στο παρκέ.

Το ρεπορτάζ στις 26 Δεκεμβρίου τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα για τον Κέιν και αυτό είναι που βγαίνει προς τα έξω για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από